Recommendations for Multimodality Cardiovascular Imaging for Prosthetic Heart Valves Morphology And Function Assessment: a report from Ukrainian Society of Cardiologists and Ukrainian Association of Echocardiography - Лазоришинець, В. В.; Коваленко, В. М.; Руденко, А. В.; Крикунов, О. А.; Іванів, Ю. А.; Поташев, С. В.; Федьків, С. В.; Бешляга, В. М.; Осовська, Н. Ю. (Ukrainian Journal of Cardiovascular Surgery, 2018)
Повний текст Рекомендацій «Мультимодальні засоби візуалізації клапанних протезів серця і оцінки їх морфології та функції» читайте на сайті http://amosovinstitute.org.ua у розділі «Спеціалістам»