Recommendations for Multimodality Cardiovascular Imaging for Prosthetic Heart Valves Morphology And Function Assessment: a report from Ukrainian Society of Cardiologists and Ukrainian Association of Echocardiography - В. В. Лазоришинець; В. М. Коваленко; А. В. Руденко; О. А. Крикунов; Ю. А. Іванів; С. В. Поташев; С. В. Федьків; В. М. Бешляга; Н. Ю. Осовська (Ukrainian Journal of Cardiovascular Surgery, 2018)
Повний текст Рекомендацій «Мультимодальні засоби візуалізації клапанних протезів серця і оцінки їх морфології та функції» читайте на сайті http://amosovinstitute.org.ua у розділі «Спеціалістам»